Nyt pitää todellakin hankkia isompi palkintokaappi! Huh! Tuskin ehdimme sulattaa Puutarha&Kauppa -lehden innovaatiopalkinnon, kun meidät jo nimitettiin vuoden uusmaalaiseksi tuotannolliseksi yritykseksi!

Uudenmaan liitto, joka vuodesta 1993 lähtien on jakanut palkinnon, kuvasi Robben Pikku Puutarhaa ”puutarha-alan ja urbaanin ruokahuollon edelläkävijäksi”. Palkintoraati kiitti erityisesti innovatiivista tuote- ja teknologiakehitystyötämme, ”josta on vielä lupa odottaa lisää tuloksia”. Lisäksi raati perusteli Robben Pikku Puutarhan olevan vahva työllistäjä alueellaan.

Robbe kiittää vielä kerran mitä nöyrimmin kauniista sanoista. Palkintogaaloissa käyminen (ensin Tampereella ja sitten Helsingissä) on ollut sekä jännittävää että hauskaa. Nyt tuntuu kuitenkin hyvältä päästä kotiin juhlimaan voittoa sitä eniten ansaitsevien kanssa: henkilökunnan. Koska juuri hehän ahkeroivat määrätietoisesti päivittäin, jotta sinun lopputuotteesi maistuisi mahdollisimman hyvälle. Lähiviljeltyä ja ilman kemiallisia torjunta-aineita.

Kuten sanonta kuuluu: muu maa mustikka, oma Lindkoski mansikka!

Alla videotervehdyksemme.